Udarne vijesti

Javna rasprava o DUP-u “Tološi 2”

Obavještavamo zainteresovanu javnost da je 11. novembra 2021. godine otpočela javna rasprava o Nacrtu Detaljnog urbanističkog plana ,,Tološi 2”.

Javnu raspravu organizuje Ministarstvo ekologije, prostornog planiranja i urbanizma u periodu od 11. novembra 2021. do 1. decembra 2021. godine.

Prijedlozi, sugestije i komentari mogu se dostavljati putem e-maila: javna.rasprava@mepg.gov.me ili direktno na arhivu Ministarstva ekologije, prostornog planiranja i urbanizma, IV proleterske 19 u Podgorici, zaključno sa 01.12.2021. godine.

U toku javne rasprave, dana 23.11.2021. godine, od 12h do 14h u prostorijama Mjesne zajednice Tološi biće organizovana prezentacija Nacrta planskog dokumenta, od strane rukovodioca izrade plana.

Molimo vas da sugestijama, prijedlozima i primjedbama uzmete učešće u javnoj raspravi i time doprinesete unapređenju planskih rješenja.

Nacrt plana je postavljen na sajtu Ministarstva, na adresi: https://www.gov.me/clanak/javna-rasprava-o-nacrtu-detaljnog-urbanisticog-plana-tolosi-2-u-glavnom-gradu-podgorica

Detalji bizniscg