Udarne vijesti

Pazar dolazi u Glavni grad

Podgorički praznični Pazar ove godine počinje ranije u odnosu na prethodne, a na Trgu nezavisnosti u toku su pripreme kako bi bilo sve spremno za ponedjeljak 15. novembar kada je zakazano njegovo otvaranje.

Novogodišnja jelka je montirana na trgu, kao i jedan dio novogodišnje rasvjete. Drvene kućice, koje tradicionalno čine centralnu postavku ove manifestacije su takođe postavljene, a pored toga što su ove godine besplatne za korišćenje, važno je naglasiti da su za njihov novi izgled zaslužni vrijedni klijenti Javne ustanove na Kakarickoj gori.

Imajući u vidu epidemiološku situaciju, obavještavamo javnost da će se Pazar realizovati uz poštovanje mjera Instituta za javno zdravlje koje se odnose na:Posjedovanje najmanje jednog od četiri elementa iz Nacionalne COVID potvrde (1. Da je osoba potpuno vakcinisana sa propisanim brojem doza vakcine protiv koronavirusa, koji je izdat od ovlašćene zdravstvene ustanove; 2. Negativan PCR test na SARSCov-2 ne stariji od 72h; 3. Dokaz da je osoba preboljela COVID- 19 (prošlo ne manje od 10