Udarne vijesti

Gordana Jovanović, Jelena Vujović i Dragan Perišić dobitnici PRO PR Globe Awards 2021

Međunarodna komisija PRO PR Globe Awards odlučila je da će, ove godine, priznanje za svoj doprinos razvoju struke odnosa s javnošću dobiti ugledne komunikacijske stručnjakinje Crne Gore: Gordana Jovanović, Rukovoditeljica službe za odnose s javnošću Investicijsko razvojnog fonda Crne Gore, Jelena Vujović, PR NLB banke, Dragan Perišić, PR shopping centra Delta City.
PRO PR Globe Awards je program nagrađivanja pojedinaca koji svojim etičnim radom i znanjem doprinose boljoj percepciji i pozicioniranju profesije odnosa s javnošću na lokalnoj, nacionalnoj i globalnoj razini kroz različite projekte. Ovaj program nagrađivanja utemeljen je 2012. godine povodom obilježavanja desete godišnjice međunarodne PRO PR konferencije. Program nagrađivanja namijenjen je prvenstveno pojedincima, a ne projektima, a za njega se ne uplaćuju nikakve financijske pristojbe. Proces nominacije traje 90 dana, a bivši dobitnici nominiraju buduće, u skladu s pravilnikom PRO PR Globe Awards.
Priznanje PRO PR Globe Awards uključuje i unikatnu statuu koju su za ovu prigodu izradili studenti Akademije primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci.
Za ovu nagradu, kandidate nominiraju i predstavnici 4 svjetska udruženja: International Public Relations Association- IPRA, Public Relations and Communications Association- PRCA, International Communications Consultancy Organisation- ICCO , Chartered Institute of Public Relations- CIPR.
U kategoriji PRO PR Globe Awards ove je godine nagrađeno 21 dobitnik iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Italije, Velike Britanije, Rusije i Indije. Ostali ovogodišnji dobitnici su: Elvedina Džakmić PR menadžerica u agenciji Communis Sarajevo, Melisa Durak iz UNESCO, Suzana Žbogar, direktorica odnosa s javnošću u PRO Vzajemna, Aleksander Salkič, direktor korporativnih komunikacija u Petrol Ljubljana, Vladimir Torin, voditelj odnosa s javnošću EuroChema u Rusiji, David Gallagher predsjednik Omnicom-a u Velikoj Britaniji, Jacqueline Purcell FRSA, članica Upravnog odbora International Public Relations Association – IPRA, Farzana Baduel , direktorica CURZON PR i PR stručnjakinja na Oxford Foundry, José Manuel Velasco Guardado , nagrađen za doprinos odnosima s javnošću tijekom mandata kao Predsjednik Globalnog saveza za odnose s javnošću i upravljanje komunikacijama iz Italije, Tina Zournatzi, voditeljica odjela strateškog komuniciranja u Europskoj komisiji, Olivera Ćirković, direktorica marketinga i korporativnih komunikaciji u Univerexport u Srbiji, Jelena Parezanović, posebna savjetnica ministra za odnose s javnošću i komunikacija u ministarstvu prosvjete, nauke i tehnološkog razvoja Srbije, Ljiljana Boljanović, direktorica i partnerica Olaf&MCATEER iz Beograda, Ivan Hrvoje Maljković, savjetnik za odnose s javnošću u Hrvatskoj udruzi banaka, Ljudmila Bratko Gašpić, voditeljica korporativnih poslova u Heineken Hrvatska i Nina Remenar, komunikacijski menadžer u MediaVision, Ajit Pathak, Nacionalni predsjednik indijskog društva za odnose s javnošću, prof. Jasna Bačovska Nedić, predstojnica je Odsjeka za poslijediplomski studij medija i komunikacija i odnosa s javnošću na Pravnom fakultetu Sveučilišta sv. Ćirila i Metoda.

Komisija će početkom sljedeće godine, objaviti nagrade Vision City i Vision Manager.

Detalji bizniscg

Provjerite slična mjesta

Nikšić dobio prvu pametnu ekološku branu

Nikšić je dobio prvu ekološku mrežnu branu koja će u narednom periodu trajnije riješiti pitanje …