Udarne vijesti
abazovic

ABAZOVIĆ: Bezbjednosni sektor nije jedina tačka neslaganja sa Krivokapićem

Potpredsjednik Vlade Dritan Abazović kazao je da pitanje bezbjednosti nije jedino na koje on i premijer Zdravko Krivokapić različito gledaju, ističući to kvalitetom.

Premijer i ja imamo jako dobre odnose. Tačno je da na neka pitanja gledamo na različit način. Nije pitanje bezbjednosti jedino na koje različito gledamo. Ja to smatram kvalitetom. Bilo bi zaista ružno da razmišljamo o svakom pitanju potpuno identično i mislim da bi bilo i neproduktivno – rekao je Abazović u intervjuu za Fokus portal.

On je kazao da je nakon dešavanja na Cetinju iznio stav koji je bio suprotan od određenih ljudi iz Vlade.

To je da je sektor bezbjednosti svoj posao odradio vrhunski profesionalno i da mi nijesmo, uz veliki rizik koji je postojao, imali nijedan izgubljen ljudskiu život, nijednu težu tjelesnu povredu i da se u 11:30 u nedjelju faktički sve mirno završilo, odnosno da nakon toga nije bilo takozvanog produženog sukoba na Cetinju ili u drugim gradovima Crne Gore – rekao je Abazović.

Dodaje da nije pitanje za njega da li je neko mislio da Sektor bezbjednosti treba da služi nekim drugim centrima moći, izuzev zaštite Ustavnom zagarantovanih prava i da služi isključivo građanima Crne Gore u skladu sa zakonom.

Pobjeda

Detalji bizniscg

Provjerite slična mjesta

SKANDAL: Vlada ukinula PDV za ulje i brašno, a trgovci podigli cijene

Iako je PDV na brašno i ulje nedavno ukinut, a za so smanjen na sedam …