Udarne vijesti

DF i Demokrate podržaće zakon o porijeklu imovine sa još strožim mjerama

Demokratski front (DF) i Demokratska Crna Gora podržaće Zakon o porijeklu imovine i glasaće za taj zakon u Skupštini Crne Gore. Iz Demokratske partije socijalista (DPS) nijesu željeli da komentarišu hoće li glasati za Zakon o porijeklu imovine jer, kako su kazali za TVCG, nijesu imali priliku da se upoznaju sa tekstom zakona.

Funkcioner Fronta Slaven Radunović vjeruje da će, nakon što zakon prođe svu potrebnu proceduru, glasanje uslijediti nakon rekonstrukcije Vlade.

“Zalažemo se za strogo normiranje tih pravnih odnosa i u mjeri u kojoj ne budu i nastrožije norme previđene podnijećemo i odgovarajuće amandmane. Podržavamo donošenje Zakona o porijeklu imovine i glasaćemo u Skupštini za taj predlog zakona”, kazao je Koprivica.

I Radunović i potredsjednik Demokrata Momo Koprivica smatraju da je zakonsko rješenje, koje je predstavljeno juče, trebalo ranije definisati.

“Naravno da ćemo, uz neke sugestije koje budemo imali, da podržimo ovaj zakon, jer on dok prođe svu proceduru, javnu raspravu pa onda skupštinsku proceduru, vjerujem da ćemo do tada doći do rješenja vezanog za izbor nove vlade ili rekonstruisane vlade i da će biti otkočen proces”, kazao je Radunović.

TVCG

Detalji bizniscg

Provjerite slična mjesta

Crna Gora dobila deveti zaštićeni proizvod oznakom kvaliteta. Iz Ulcinja…

Crna Gora je dobila deveti zaštićeni proizvod oznakom kvaliteta, odnosno oznakom garantovano tradicionalnog specijaliteta, riječ …