Udarne vijesti

Luka Bulatović u oproštajnom videu: Mislio sam da sam radio po zakonu, danas vidim da to nije tako (VIDEO)

Porodica bivšeg funkcionera za Agencije za nacionalnu bezbjednost Luke Bulatovića dala je odobrenje da njegova video poruka emituje u Dnevniku RTCG.

Večeras sam se odlučio da uradim ono što sam cijelog života osuđivao, da napravim korak koji nije ništa drugo no kukavičluk i bježanje. Ovo je večeras moja odluka, znak izvinjenja svima sa kojima sam radio, zbog činjenja ili nečinjenja. U prethodnom periodu moja obaveza je bila da znam, a pošto određene stvari nisam znao, dešavale su se, pribojavao se jesam, i na taj način ugrozio svoje ljude i prijatelje sa kojima sam sarađivao i porodicu. Ovo je moja odluka u znak izvinjenja svoma njima. Pozivam vas sve koji ovo vidite, da šta god da se desi, da nastavite da živite i radite u interesu Crne Gore koje smo branili najbolje što smo mogli. Skoro 30 godina svog života i rada sam mislio sam da radim sa ustavom i zakonom u najboljem interesu, građana, svojih kolega i porodice, danas vidim da to nije tako. Pozivam vas sve da zaboravite ovo ludilo koje se dešava ovih mjeseci, da se dogovorite da ova zemlja nastavi da živi, da u njoj i moja i vaša djeca uspješno žive. Molim vas prijatelji oprostite neka je vječna Crna Gora – kazao je Luka Bulatović u svom videu.

Podsjetimo, Bulatović je prije četiri dana izvršio samoubistvo, a ovaj slučaj je preuzeo specijalni državni tužilac Milivoje Katnić.

Dan/RTCG

Detalji bizniscg

Provjerite slična mjesta

CG fabrike vode pred gašenjem, razlog je nevjerovatan

Predstavnici fabrika za flaširanje vode uputili su dopise ministarstvima poljoprivrede i finansija i Privrednoj komori …