Udarne vijesti

Sud prihvatio jemstvo Beograđanina: Osumnjičeni za ranjavanje na slobodi za 20.000 eura


Tirkajlo je uhapšen krajem jula zbog sumnje da je u Budvi tokom grupne tuče pokušao da ubije Danijela Č.
Viši sud u Podgorici prihvatio je jemstvo u iznosu od 20.000 eura koje je ponudio državljanin Srbije Nikola Tirkajlo (21), osumnjičeni za pokušaj ubistva, kako bi mu bilo omogućeno da se brani sa slobode. Tirkajlo je uhapšen krajem jula zbog sumnje da je u Budvi pokušao da ubije Danijela Č. iz Budve. Incident se dogodio u jednom lokalu u Baru, gdje je došlo do sukoba između dvije grupe mladića. Tirkajlo u tuči potegao nož kojim je nanio povrede Budvaninu. Nož kojim je izvršeno krivično djelo ronioci su pronašli u moru.

Iz Uprave policije tada je saopšteno da su službenici Centra bezbjednosti Budva efikasnom reakcijom u kratkom rokom lišili slobode osobu osumnjičenu za ubistvo u pokušaju.

– Incident se dogodio sat nakon ponoći, a policiji je prijavljeno da je u Starom gradu u jednom ugostiteljskom objektu došlo do narušavanja javnog reda i mira i da je jedno lice zadobilo povrede. Policija je odmah izašla na lice mjesta, blokirala Stari grad i pretražila teren. Operativne grupe kriminalističke policije koje u večernjim časovima pokrivaju ovo područje grada u cilju sprečavanja krivičnih djela pravovremeno reakcijom su spriječile bjekstvo osumnjičenog. Zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo u pokušaju, policija je lišila slobode N.T. (21) iz Republike Srbije. On je, kako se sumnja, izvršio ovo djelo na štetu D.Č. iz Budve, tako što mu je tokom tuče nanio više ubodnih rana u predjelu tijela oštrim predmetom – saopštili su tada iz policije.

Osim Nikole Tirkajla, zbog ovog incidenta uhapšen je i L.T. (22) zbog sumnje da je počinio krivično djelo učestvovanje u tuči na štetu Daniela Č. Nadležni su procesuirali još nekoliko osoba koje su učestvovale u tuči.

Izvor: Dan

Detalji bizniscg

Provjerite slična mjesta

Ibrahimović sa Ozan: Turske kompanije zainteresovane za modernizaciju aerodroma

Potpredsjednik Vlade za regionalni razvoj i ministar kapitalnih investicija mr Ervin Ibrahimović razgovarao je dana, …