Udarne vijesti

Detalji zapljene 280 kg droge

Službenici Uprave prihoda i carina u koordinaciji sa Upravom policije spriječili su krijumčarenje oko 280 kilograma marihuane.

Teretno vozilo- kamion sa cistijernom marke „MAN“, kojim je upravljalo lice M.M. iz Sarajeva, podvrgnuto je skenerskoj kontroli na carinskiom terminalu, prilikom koje je u prednjem dijelu cistijerne uočen improvizovani štek u kojem su pronađena 54 pakovanja navedene opojne droge težine oko 280 kilograma.

Lice koje upravljalo vozilom lišeno je slobode po nalogu državnog tužioca Višeg državnog tužilaštva u Podgorici zbog osnovane sumnje da je isto izvršilo krivično djelo neovlašćene priozvodnje, držanja i stavljanja u promet opojnih droga.

Uprava prihoda i carina u saradnji sa ostalim nadležnim službama svakodnevno sprovodi aktivnosti na otkrivanju i suzbijanju svih vrsta krijumčarenja, sa posebnim fokusom na otkrivanju nelegalnog prometa akciznih proizvoda i prometa narkotika.

Detalji bizniscg

Provjerite slična mjesta

Crna Gora dobila deveti zaštićeni proizvod oznakom kvaliteta. Iz Ulcinja…

Crna Gora je dobila deveti zaštićeni proizvod oznakom kvaliteta, odnosno oznakom garantovano tradicionalnog specijaliteta, riječ …