Udarne vijesti

Rekonstrukcija prije usvajanja budžeta, danas nastavak razgovora sa premijerom

Premijer Zdravko Krivokapić nastavlja danas pregovore o rekonstrukciji Vlade sa predstavnicima partija parlamentarne većine.

Planirano je da Krivokapić razgovara sa predstavnicima Demokratske Crne Gore, Građanskog pokreta URA, Saveza građana CIVIS i DEMOS-a.

Iz Demokratske Crne Gore saopštili su da će na pregovorima sa premijerom Krivokapićem tu partiju predstavljati poslanici Momo Koprivica i Boris Bogdanović.

Kako su kazali, oni će zamijeniti predsjednika partije Aleksu Bečića koji se nalazi u Švajcarskoj, gdje će boraviti do 3. oktobra.

Krivokapić je danas razgovarao sa predstavnicima Nove Srpske demokratije, Demokratske narodne partije, Pokreta za promjene, Socijalističke narodne partije, Prave Crne Gore, Ujedinjene Crne Gore i Radničke partije.

Premijer se juče sastao sa dijelom parlamentarne većine iz koje je saopšteno, između ostalog, da je Crnoj Gori potrebna jaka vlada, ali da su u slučaju da do dogovora ne dođe, i izbori u igri.

Čuli su se prijedlozi da se rekonstrukcija obavi prije usvajanja budžeta, ali i da mjesto potpredsjednika Vlade za demokratsku tranziciju, koje bi objedinilo sektor bezbjednosti, tužilački i pravosudni, pripadne lideru PzP-a Nebojši Medojeviću.

Pobjeda

Detalji bizniscg

Provjerite slična mjesta

Spremne velike smjene direktora: Na udaru Đukanović, Rovčanin..

Vlada premijera Dritana Abazovića i nova parlamentarna većina pripremaju smjene kadrova Demokratskog fronta i Demokrata …