Udarne vijesti

DPS Vladi: Vaša je odgovornost ako ijednom građaninu bude falila dlaka sa glave

Iz Komisije za bezbjednost DPS poručuju Vladi da je danima gluva na dobronamjerna upozorenja i savjete, da se okane podilaženju jednoj vjerskoj zajednici i da svoje izjave i postupke uskladi sa činjenicom da je izvršna vlast u zemlji u kojoj žive građani različitih nacija i konfesija.

Iz kabineta premijera Zdravka Krivokapića ranije je saopšteno da je veoma je opasno za državu i njenu stabilnost, da predsjednika Crne Gore savjetuje i to u okviru bezbjednosti, čovjek koji lično poziva na neposlušnost (Veselin Veljović), i pružanje otpora državi, zbog stava Vlade da poštuje prava građana u slobodnom upravžavaju vjerskih obreda.

Iako poznajemo kapacitete Vlade i njenog premijera, nadali smo se da u zemlji koja gori i bukvalno, gdje je korona van svake kontrole nadležnih, a nezaposlenost na istorijskom maksimumu, postoje zadaci višeg prioriteta od loše interpretacije i dopisivanja autorskih tekstova. Jalov je pokušaj da, zatečeni u kompleksnoj situaciji, koju ste sami proizveli, amnestirate sebe tako što ćete krivicu prebaciti na drugog.Gluvi ste danima na dobronamjerna upozorenja i savjete, da se okanete podilaženju jednoj vjerskoj zajednici i da svoje izjave i postupke uskladite sa činjenicom da ste izvršna vlast u zemlji u kojoj žive građani različitih nacija i konfesija – poručuju iz Komisije za bezbjednost DPS-a.

Ističu da je Vlada pokušala različitim postupcima da ponizi Crnogorce i manjinske narode, te da su sebe doveli u situaciju koju umjesto da rješavaju, danima ignorišu.

Žao nam je, ali ovog puta ste vi odgovorni za sve. Nema više alibija u bivšoj vlasti. Dogodi li se bilo šta, bude li ijednom građaninu Crne Gore falila dlaka sa glave, bez obzira na njegovo političko ili vjersko opredjeljenje – biće to isključivo vaša odgovornost – poručuju iz Komisije za bezbjednost DPS-a.

pobjeda

Detalji bizniscg

Provjerite slična mjesta

Za upravljanje otpadnim vodama 472 miliona eura

PODGORICA (Mediabiro)- U prostorijam hotela Cue u Podgorici danas je održan okrugli sto na temu …